Khamis, 19 Jun 2014

Masakan Cik Naniey

Selain Manyanyi, menari Menjahit aku SUKA memasak.apa tidak resepi pizza hut aku cuba memang sedap macam pizza terfikir naak buka kedai pizza heart dr hati.ikhlas memasak dr hati..
Bila Makan Sehat Macam Ni

 Ikan Patin Asam Pedas
 Sup ayam berempah
 Pizza hut buatan home made
 Ayam Kurma,Ikan kering,ikan goreng sambal belacan
 Ayam Masak BLACK PEPPER
iKAN kARI,SAYUR,TELUR
iKAN lAGI
 iKAN PARI BAKAR BANYAK BIJI



 tOMYAM
aYAM mASAK RENDANG
DAN BANYAK LAGI IKAN STIM,TIGA RASA..CONTINUE NT

Me,Rakan sek aka Sahabat

Cicak dan Kodok
Nw mak biawak

Chicken grill....Ayu AKA kawan

Kita buddy takan terpisah

emmm





Hello Kitty Pearl Harbour

Dapat Jawapan M****C








the mines cruise

The mines first time masuk

sampai2 lapar kita makan dlu..nyum...
Nak Pergi KL je Air asia Jugak lepas nak jalan serata dunia
tapi tempat first sekali aku nak pergi mekah..

ok fine! dh mkn total rm 113...mmg sedap

dah kenyang apa lagi shopping

Johor Premium Outlet JPO

Alahai dekat sangat uma mak aq meh singgah jpo..kebetulan pulak g weeding day..my sister friend
JPO rambang mata...tengah balik dr  keje kawin terus singgah.
dapat shopping kasut vincci dan beg duit guess.sebab aq
dah gian nak pakai beg guess aq dtg blik

Yes akhirnya aku dapat atas reward dri sendiri.
haha..sponsor hadiah hr jd..oh my sis ..ekekkeke

Amacam..dh shopping ..boleh balik...nanti dtg lg ):

OH Raya datang lagi 2014

Haii,,nama saya jooori aka datin,,haha
Kenapa??  sebab raya baju pun nk blink2.
dah lama tak entri blog.hari ni cerita baju raya!
sebab tak nak berpusu2 aq beli awal

Raya Nak dekat Puasa Belum lagi ..sibuk dengan baju raya

Baju raya oren. sedap di pakai enak di pandang

Yang ni sy amik tequos,,amacam cantik x???

Labuci bgien dada tu banyak sangat....

chiffon lining labuci.harga jangan ceta kalau beli kat angsana
250+++so dah berhabis duit kat cini rm135.rm 99,rm79 korang totalkan
kat larkin sahaja rm150 1 sahaja baju manik2 no 4..so murahkan 99.
sebab tahun lepas dua tahun lepas beli kat first lady..ramai sangat pakai baju yang sama
Makcik pun ada Baju ni lahh...bengangnya muka  aq...

ICT Kuala Lumpur

Hai ICT..Akhirnya aku datang

Lap..Lip..Cantiknya..dunia ku bercahaya

Bila Lagi Nak Naek Keta Kuda INi..Oh Aku Cindarella..Mana Pangeran Anak Raja Jadi suamiku.. 

Pink..Hijau..oren..kuning..bercahaya lampunya