Selasa, 18 Jun 2019

DION FOUNDATION SKIN CARE

6 CARA CUCI WAJAH ANDA DENGAN BETUL.🥰
Untuk mendapatkan kulit yang cantik dan sihat, mencuci muka anda menjadi rutin wajib dilakukan setiap hari. Sekiranya anda tidak membasuh wajah anda, kotoran, habuk, sehingga seluruh kotoran dari alat makeup boleh berkumpul di kulit dan boleh menyebabkan jerawat.
:
:
1. Bersih makeup
Tidak semua sabun basuh muka boleh membersihkan makeup. Pastikan membersihkan makeup sebelum mencuci muka anda.
2. Basuh tangan
Jangan lupa untuk mencuci tangan dahulu. Walaupun anda akan terdedah kepada air dan sabun apabila mencuci wajah anda, walaupun kotoran yang melekat pada tangan anda juga akan dicampur dengan sabun yang disapu di wajah anda.
3. Gunakan air suam
Cuba gunakan air suam, kerana air sejuk tidak boleh membuka liang-liang. Jika liang-liang masih ditutup, sabun tidak boleh membersihkan bahagian dalam. Elakkan menggunakan air terlalu panas supaya tidak merosakkan kulit.
4. Sabun muka mengikut jenis kulit
Sebelum membeli sabun basuh muka, pastikan anda membaca semua tulisan di dalam bungkusan untuk mengetahui semua ciri-ciri, supaya anda dapat mengetahui sama ada sabun itu sesuai dengan keadaan kulit. Di samping itu, anda juga akan mengelakkan membeli sabun yang salah yang tidak sesuai dengan jenis kulit anda.
Sapukan sabun ke seluruh muka (kecuali kawasan mata), sekurang-kurangnya 30 saat. Gunakan gerakan bulat dengan hujung jari anda supaya tidak menyakitkan kulit.
Jangan biarkan mencuci muka terlalu lama di muka supaya tidak mengurangkan keberkesanannya dan menjadikan kulit kering.
5. Bilas dengan teliti
Pastikan sabun dibasuh dengan teliti dengan air sejuk, supaya liang-liangnya ditutup lagi.
6. Kering dengan tuala bersih
Keringkan muka basah dengan tuala bersih. Elakkan menggunakan tuala berkali-kali kerana kotoran dan bakteria boleh terkumpul pada tuala yang telah digunakan.
💵AGENT DI PERLUKAN SELURUH NEGERI💵
WHATSAPP 018-2139005👍
Image may contain: text

No photo description available.

FB: Dion Beauty SkinCare
Beauty Foundation Exclusive
https://dionbeautyskincare.blogspot.com/

ORANG TENGOK KULIT MUKA ANDA TAK CANTIK.
CUBA GUNA DION FOUNDATION, MACAM MANA CANTIKNYA TU??
DAH BANYAK PAKAI PRODUK FOUNDATION TAPI PRODUK NI BUKAN FOUNDATION BIASA-BIASA BAGAI SERUM FOUNDATION, BUKAN FOUNDATION JER MALAH MERAWAT KULIT BERKALI - KALI DAN SETIAP KALI MEMAKAINYA
DION FOUNDATION bukan biasa biasa ramuan di dalam nya merawatkan MASALAH kulit muka .
1) AQUA ;
Memutihkan kulit sebagai antiaging sehingga kulit boleh terasa lebih halus tanpa adanya 
garis kedutan mampu memberi kulit baru yang telah rosak,memudarkan pigmentasi 
penuaan,mampu mengurangi serta menyamarkan masalah kedutan pada wajah ,
mampu mengatasi masalah jerawat sebagai
nutrisi bagi kulit

2) Grapeseed Oil 
Minyak ini sangat ringan dan sangat cepat meresap ke dalam kulit. Ia mengandungi 
antioxidant yang tinggi dan juga bersifat anti radang yang menjadikan sangat sesuai 
untuk kulit berjerawat, Minyak ini sangat ringan dan menyerap ke dalam kulit 
dengan pantas, sebab itu ia sangat sesuai untuk kulit berminyak.
3) Vitamin E;
Vitamin E juga dapat memulihkan kulit yang terbakar sdari sinar cahaya matahari 
Antioksidan di dalamnya dapat meneutralkanefek radikal bebas yang disebabkan oleh 
radiasi ultraviolet, sehingga efek pedih lebih
cepat hilang dan sesuai untuk Kulit Kering,rosak,Bintik-bintik gelap pada kulit dapat 
disebabkan oleh perbagai faktor, antara lainradikal bebas, penuaan, atau masalah liver. 
Antioksidan di dalam vitamin E dapat mengurangi rosak akibat radikal bebas yang dapat mengakibatkan pigmentasi atau noda gelap di kulit
4) Vitamin C;
berfungsi untuk memberi kelegaan dan selesa semasa memakai make up. 
Ia juga bertindak sebagai anti bakteria, anti fungai dan anti keradangan. Selain itu, ia juga 
boleh mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk.
5 ) Light liquid Dion beauty Foundation;
jika kamu termasuk perempuan yang malas mengunakan alas bedak karena nampak ketara 
foundation Dion adalah neutral . kamu perlu memcuba Dion beauty Foundation. Foundation 
berbentuk krim ini sangat ringan dan selesa di kulit. Teksturnya lembut sehingga mudah diratakan 
serta menjadi sempurna bagaikan lapisan kulit kedua wajah dan menghasilkan kulit sehat yang natural.
sesuai pakai setiap Hari
6) Madu:
Madu memiliki kandungan yang mampu mengikat zat air sehingga dapat melembabkan kulit wajah dari 
dalam. Kandungan madu dapat mengangkat sel-sel kulit mati pada wajah sehingga dapat memutihkan 
kulit wajah secara efektif. Salah satu fungsi dan manfaat madu untuk wajah dan bibir adalah untuk 
membunuh bakteria penyebab jerawat, selain itu juga dapat menghilangkan bekas jerawat yang 
dapat menghilangkan keyakinan diri. Ternyata madusangat efektif untuk membersihkan wajah dari debu 
dan kotoran yang melekat setelah melakukan aktiviti harian

WHATSAPP segera UNTUK HARGA PROMOSI.


Image may contain: 1 person

Nak tahu tak apa rahsia Dan kelebihan Dion beauty Foundation,

Bila dengar Saja Foundation mesti korang fikir foundation je sama macam yang lain kelebihan biasa-biasa, tapi kelainan Dion foundation bukan biasa-biasa ye, banyak ingredients dalam dion foundation serta manfaatnya yang menyelesaikan semua jenis kulit kering,kulit sensitif, kulit berminyak, dan kulit biasa.

🌸APA tunggu lagi dapatkan sekarang,harga normal rm135
🌸Sekarang Kami buat promo dengan harga sangat berbaloi-baloi,rm115 sahaja
🌸Wsp 0182139005

AGENT DI PERLUKAN SELURUH NEGERI👍
JANA PENDAPATAN DENGAN TEAM KAMI

Selasa, 14 Mei 2019

nion serum antara jenama yang baik selain di watson, guardian, wellness , farmasi dan toko jamu










♥♥Rahsia masalah kulit Muka Glowing,Putih, hilang Parut dan bercahaya dengan Serum NiOn Ajaib Aladdin♥♥ 
☎0197247573  
http://www.wasap.my/+0197247573

NiOn Serum antara jenama terbaik di pasaran , Formula terbaru seperti serum antarabangsa.
mencegah , merawat, menghilangkan . NiOn serum , Serum Ajaib Aladdin, Cantik dan Bersih seawal 1 hari.

Kelebihannya seperti paparan gambar di atas,
1) Serum Jerawat
2) Serum Jeragat
3) Kulit sensitif
4) Mengenyalkan Kulit / Tegang
5 ) Mencerahkan
6 ) Anti Pencemaran dan Radiasi
7) Mencegah Proses Penuan Kulit,
8) Bintik - Bintik Hitam
9 ) Makeup Tahan Lama
10 ) Melembabkan Kulit.

Selain itu dia menghilangkan kedutan dan awet muda, Parut , Kulit Kering ,Kulit Berminyak, serum ini  sebagai vitamin C dan sangat bagus untuk kulit. serum bukan hanya tambahan tapi untuk di pakai sebagai rutin, Untuk hasil terbaik , pakai lah NiOn serum dua kali sehari.

Penjenamaan Serum dengan Harga berpatutan dan perlu dapatkan sekarang.
RM 45 SM RM 50 SS

http://www.wasap.my/+0197247573

FB: Nion Serum         INSTAGRAM : nionserum

Nion Serum ( Kelebihan)

♥♥Rahsia masalah kulit Muka Glowing,Putih, hilang Parut dan bercahaya dengan Serum NiOn Ajaib Aladdin♥♥ 
☎0197247573  
http://www.wasap.my/+0197247573

nion serum 'serum ajaib aladdin , permintaan anda akan di tunaikan'
mengandungi argan extract untuk kulit kering,berjeragat ,berjerawat.
serum sesuai diguna kan waktu pagi atau malam.
boleh juga digunakan sebelum makeup .kulit bersinar dan bercahaya.

KELEBIHAN NiOn Serum
Kaya dengan Vitamin C
Mengurangkan Jeragat
Merawat Masalah Jeragat
Mengurangkan Kulit Kusam
Mencerahkan Kulit Wajah
Mengurangkan Bintik Hitam
Mencegah jeragat dari MEREBAK dan MENEBAL Merawat KULIT KUSAM
Mengawal Masalah Kulit berminyak
Menghilangkan Masalah Jerawat
Mengecilkan Liang Pori
MENGENYALKAN KULIT
KELIHATAN AWET MUDA
Kulit Bersinar dan bercahaya
ANTI PENCEMARAN DAN RADIKAL BEBAS
KULIT SENSITIF
Make up tahan lebih lama.

Cara Pemakaian:
Titiskan NiOn serum di muka, kemudian oleskan
diwajah sama rata , urut muka dengan jari 
Terlunjuk sehingga serum meresap ke kulit

Membantu anda mendapatkan kulit idaman 
CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN

@nionserum

Harga Serum™
RM 45 sm RM50 ss (Free Postage)

http://www.wasap.my/+0197247573

FB: Nion Serum         INSTAGRAM : nionserum

Nion Serum

NiOn serum , serum ajaib aladdin.

♥♥Rahsia masalah kulit Muka Glowing,Putih, hilang Parut dan bercahaya dengan Serum NiOn Ajaib Aladdin♥♥ 
☎0197247573  
http://www.wasap.my/+0197247573

Serum muka berkualiti tinggi | Melindungi & Memelihara Kulit Anda

SERUM TERBAIK untuk KULIT sebagai PENJAGAAN RUTIN .
serum dikenali dengan kebaikannya yang dapat menyamarkan bintik hitam, menghilangkan garis halus, kedutan , meremajakan kulit ,melembabkan kulit dan menyihatkan kulit sehingga mampu meratakan warna kulit.
sesetengah orang memberikan tumpuan yang lebih pada makeup tetapi tidak terlalu mementingkan penjagaan kulit. hal ini jika di biarkan dan tidak dirawat dari sekarang akan menyebabkan kulit muka anda mengalami banyak masalah dan agak susah di perbaikinya kelak. oleh itu guna serum muka dengan seawalnya mungkin. anda tidak boleh merasa yang anda masih muda dan disebabkan itu anda tidak memerlukan serum.kulit muka memerlukan serum seperti mana badan anda memerlukan vitamin. jadi , gunakan lah serum mulai daripada sekarang dan ketahuilah 6 tips untuk menggunakan serum muka dengan betul supaya kebaikan anda perolehi lebih maksimum. berikut adalah tips untuk menggunakan serum dengan betul

1) Bersihkan kulit muka
2) keringkan kulit muka
3) Gunakan serum secukupnya
4) Ratakan serum seluruh muka
5) Urutkan muka dengan betul

KELEBIHAN NiOn Serum
Kaya dengan Vitamin C
Mengurangkan Jeragat
Merawat Masalah Jeragat
Mengurangkan Kulit Kusam
Mencerahkan Kulit Wajah
Mengurangkan Bintik Hitam
Mencegah jeragat dari MEREBAK dan MENEBAL Merawat KULIT KUSAM
Mengawal Masalah Kulit berminyak
Menghilangkan Masalah Jerawat
Mengecilkan Liang Pori
MENGENYALKAN KULIT
KELIHATAN AWET MUDA
Kulit Bersinar dan bercahaya
ANTI PENCEMARAN DAN RADIKAL BEBAS
KULIT SENSITIF
Make up tahan lebih lama.

Cara Pemakaian:
Titiskan NiOn serum di muka, kemudian oleskan
diwajah sama rata , urut muka dengan jari 
Terlunjuk sehingga serum meresap ke kulit

Membantu anda mendapatkan kulit idaman 
CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN

 H/P : 019-7247573 ðŸ“²Whatsapp 0197247573 ðŸ’»FB : niOn serum @ nionserum@gmail.com .

*Beli dalam talian untuk produk Serum & Rawatan Wajah dan Penjagaan Kulit, beli Serum & Rawatan Wajah*