Ahad, 13 Januari 2019

MAREENA COFFE BODY SCRUB

NEW PACKAGING 2019
HADIAH MENARIK
UNTUK PEMBELIAN
( 3 PAKET PEMBELIAN)
LAYAK MENDAPAT LOKET EMAS

KELEBIHAN COFFEE SCRUB KE ATAS KULIT. SESUAI DI PAKAI
UNTUK SEMUA JENIS KULIT DARI BAHAN ORGANIK & NATURAL
KEBAIKAN DALAM KANDUNGAN MADU, ALOEVERA,BERAS ,COCOA BUTTER, RAW SUGAR,
PURE COFFEE MEMBUAT KULIT CANTIK BERSERI-SERI.

BOLEH DI PAKAI BAHAGIAN SIKU YANG WARNA TIDAK SEKATA DAN GELAP. URUT PERLAHAN-LAHAN DI PEHA DAN BADAN , DAKI AKAN KELUAR SERTA MERTA. KULIT MENJADI LEMBUT DAN RASA SEGAR
SETELAH PAKAI PADA HARI ITU JUGA.KHASIAT NYA SANGAT BAIK SEPERTI WANITA ARAB MENJAGA KECANTIKAN MELALUI BAHAN BAHAN ALAMI.

KAMI MEMBUKA PELUANG MENJADI DROPSHIP TANPA MODAL
WHATSAPP AGENT SAH JB
SIKU

PEHA

BAHU
PERTANYAAN 019-7247573

Khamis, 1 November 2018

PEMBEKAL SABUN SUSU BERAS

PEMBEKAL SABUN SUSU BERAS MEMUTIHKAN KULIT  SERTA MEMBERSIHKAN KULIT .

 ADA 4 JENIS SABUN SUSU BERAS YANG KAMI JUAL DENGAN HARGA 1 DOZEN 12 PCS ATAU HARGA BORONG (HARGA BORONG LAGI MURAH) PM ATAU WHATSAPP 019-7247573

RM 18.00/ 1 DOZEN (12 PCS)






 PUTIHKAN SEPERTI DI BAHAGIAN KETIAK, CELAH KANGKANG , LEHER , MUKA. AROMA SABUN SUSU BERAS MEWANGIKAN BADAN .



RICE MILK SOAP 1 DOZEN RM 18.00


PEMBEKAL SABUN RICE MILK SOAP JUAL HARGA BORONG


Sabun Susu Beras Collagen ini mempunyai fungsi untuk mencerahkan kulit wajah/ badan dari bekas-bekas hitam. 100% ORIGINAL dari susu beras mutiara dengan aroma wangi susu yang harum, lembut dan dengan tekstur yang sangat halus dan dapat menjadikan kulit lebih putih cerah, cantik dan bersih

Sangat bagus untuk membersihkan daki-daki pada bahagian kulit yang sering terlindung seperti :
1. Bagian ketiak
2. Bagian siku & lutut
3. Bagian tengkuk & celah paha

KELEBIHAN SABUN SUSU BERAS COLLAGEN :
✔ Produk kecantikan dari bahan semulajadi
✔ Tiada mengandungi bahan kimia
✔ Produk ORIGINAL dari Thailand
✔ Membersihkan dan mencerahkan kulit
✔ Menghilangkan bintik-bintik hitam
✔ Menghaluskan kulit
✔ Membuat kulit lembab berseri-seri
✔ Berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
✔ Menghilangkan bekas parut jerawat
✔ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
✔ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
✔ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
✔ Dapat menghilangkan bau badan


 FUNGSI SABUN SUSU BERAS COLLAGEN  UNTUK WAJAH:
✔ Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah dan lembut .
✔ Menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
✔ Membantu menghilangkan jerawat & kulit berminyak .
✔ Boleh digunakan sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah



FUNGSI SABUN SUSU BERAS COLLAGEN K.BROTHERS UNTUK TUBUH :
✔ Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan paha, dan lain-lain.
✔ Memberi kesegaran sepanjang hari
✔ Menghilangkan bau badan



CARA PENGGUNAAN SABUN SUSU BERAS COLLAGEN :
1- Buihkan seperti pencuci muka dan sabun badan selama 2-3 menit kemudian bilas.
2- Gunakan pada muka & badan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.


BAHAN AKTIF SABUN SUSU BERAS COLLAGEN :
1. Susu Rice Extract
2. Vitamin B3
3. Vitamin E
4. Minyak zaitun
5. Minyak Sawit
6. Gliserin Alam
7. Mutiara.

HARGA RM 18.00 SEDOZEN
SERENDAH RM 12.00 (HARGA BORONG) 
WHATSAPP/CALL 019-7247573

Khamis, 26 Mei 2016

cetak doorgift

Bulan puasa nak dekat...ada masalah peniaga nak print banner banting bazar bazar.kami mesti bantu.๐Ÿ˜Š

 #bannerbanting#sticker #label Kami pembuat fridge magnet, mesin cetak 8 in 1

Promosi hariguru print photo paper 4r serendah 50 sen sah sehingga 25 mei.

 #printpaperbag #birthday #akikahKamicetakpaperbagcraft

Kami buat #mug , #plate , #tiles
๐ŸŽ€cetak #banner #bantingbirthday #bazarkarat #cenderamata #corporategift #label #sticker #menu #catalogue #listproduct
#bannerbantingmurah #agentprinting #kakiprinting ๐ŸŽ€
#kadperniagaan
#namecard
#tag
#sign
#cenderamata
#giftcorporate
#flyers
#brochure

-O-N-L-I-N-E-

Jom print.. #cetakmurahmalaysia
#cetakseluruhmalaysia ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

#postageseluruhmalaysia๐Ÿ˜Š

Online , postage kami buat...just order...
U design -i print๐Ÿ˜Š
Idesign - i print ๐Ÿ˜Š

Nak buat Menu, nak buat baju , nak buat printing

Call๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž 0197247573

๐Ÿ’Cetak Namecard๐Ÿ™‡ ๐Ÿ’
๐Ÿ‘5 box RM80 / 10 boxRM100๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘

Magnet fridge 70 sen & 80 sen

Button badge cepat!

Thanks warga fb, instagram tempah dengan kita, warga online✌

❤️Mencetak Cenderhati❤️
➡️ Tshirts๐Ÿ™Žtile๐Ÿ™‹plate๐Ÿ™Žmini tee # pillow ๐Ÿ™‹ mug ๐Ÿ™Žbutton badge ๐Ÿ™Œ keychain ๐Ÿ™ bottle # mousepad # puzzle๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
➡️ Harga Terbaik ๐Ÿ˜Š
➡️ Lagi Banyak, Lagi Murahhhhh!
๐Ÿ’Œ Bagaimana nak tempah?
➡️ Hantarkan whatsapp ke
➡ Whatsapp ke >> 019-7247573

Tempahan Online
๐Ÿ•“ 24 Jam Online.

Tempahan offline
Kedai / office : B2-21 pusat perniagaan dahlia, taman dahlia, 81200 , jb

@ buat temujanji

Alhamdulilah, kami berkhidmat untuk anda.

๐Ÿš‘๐Ÿš‘๐Ÿš‘Postage Cenderhati pun kami buat๐Ÿ ๐Ÿค๐Ÿฅ๐Ÿฆ

Postage percetakan pun kami buat...

Jadi sesiapa nk jd agent atau dropship sila whatsapp saya..

paper bag craft

Bulan puasa nak dekat...ada masalah peniaga nak print banner banting bazar bazar.kami mesti bantu.๐Ÿ˜Š

 #bannerbanting#sticker #label Kami pembuat fridge magnet, mesin cetak 8 in 1

Promosi hariguru print photo paper 4r serendah 50 sen sah sehingga 25 mei.

 #printpaperbag #birthday #akikahKamicetakpaperbagcraft

Kami buat #mug , #plate , #tiles
๐ŸŽ€cetak #banner #bantingbirthday #bazarkarat #cenderamata #corporategift #label #sticker #menu #catalogue #listproduct
#bannerbantingmurah #agentprinting #kakiprinting ๐ŸŽ€
#kadperniagaan
#namecard
#tag
#sign
#cenderamata
#giftcorporate
#flyers
#brochure

-O-N-L-I-N-E-

Jom print.. #cetakmurahmalaysia
#cetakseluruhmalaysia ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

#postageseluruhmalaysia๐Ÿ˜Š

Online , postage kami buat...just order...
U design -i print๐Ÿ˜Š
Idesign - i print ๐Ÿ˜Š

Nak buat Menu, nak buat baju , nak buat printing

Call๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž 0197247573

๐Ÿ’Cetak Namecard๐Ÿ™‡ ๐Ÿ’
๐Ÿ‘5 box RM80 / 10 boxRM100๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘

Magnet fridge 70 sen & 80 sen

Button badge cepat!

Thanks warga fb, instagram tempah dengan kita, warga online✌

❤️Mencetak Cenderhati❤️
➡️ Tshirts๐Ÿ™Žtile๐Ÿ™‹plate๐Ÿ™Žmini tee # pillow ๐Ÿ™‹ mug ๐Ÿ™Žbutton badge ๐Ÿ™Œ keychain ๐Ÿ™ bottle # mousepad # puzzle๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
➡️ Harga Terbaik ๐Ÿ˜Š
➡️ Lagi Banyak, Lagi Murahhhhh!
๐Ÿ’Œ Bagaimana nak tempah?
➡️ Hantarkan whatsapp ke
➡ Whatsapp ke >> 019-7247573

Tempahan Online
๐Ÿ•“ 24 Jam Online.

Tempahan offline
Kedai / office : B2-21 pusat perniagaan dahlia, taman dahlia, 81200 , jb

@ buat temujanji

Alhamdulilah, kami berkhidmat untuk anda.

๐Ÿš‘๐Ÿš‘๐Ÿš‘Postage Cenderhati pun kami buat๐Ÿ ๐Ÿค๐Ÿฅ๐Ÿฆ

Postage percetakan pun kami buat...

Jadi sesiapa nk jd agent atau dropship sila whatsapp saya..

Selasa, 10 Mei 2016

Perniagaan Kedai Percetakan Banner , banting , tshirt , flyers , cenderhati

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Alhamdulilah..syukur alhamdulilah 5 tahun lepas saya memulai perniagaan online sekarang saya memulai perniagaan offline .(online dan offline) . Saya gunakan modal apa yang ada ditangan bermula dari bawah dan masih mendaki dan sentiasa belajar dan terus belajar menuntut ilmu perniagaan tanpa putus asa. "orang takut menuntut ilmu adalah orang yang takut merubah hidupnya" jadi saya akan konsisten dan fokus.

"Jangan menunggu waktu yang tepat melakukan sesuatu kerana waktu tidak tidak akan tepat bagi mereka yang menunggu" . ye betul istilah ini tiada masa yang tepat untuk memulakan sesuatu kalau saya tak mula kan sesuatu saya tidak akan berniaga. Saya bukan anak orang kaya dan ada sijil phd tidak ada modal besar tapi saya berjiwa besar dalam perniagaan ini.

Saya minat perniagaan ini. saya berpengalaman dalam bidang ini mula-mula saya kerja mengunakan printer kecil selepas itu saya mengunakan printer digital dari membuat proses cetakan , kualiti , clearkan jam , tukarkan toner atau ink stick , saya sebenarnya sudah belajar menjalankan mesin selepas itu saya belajar mengunakan mesin cenderhati seperti mug heat press, plate heat press, puzzle, heatpress mesin, button badge dan mesin dtg tshirt" rubber stamp flash , print photo dan binding wire photo book. Setelah itu saya melihat bagaimana proses cetakan buku offset printing dan mesin banner banting. saya belajar pula mengunakan mesin banner banting hari ini saya sudah mempunyai mesin heat press 8 in 1 , heat press a3 , cameo plotter , binding mesin , button badge Kita boleh beli mana-mana perniagaan yang kita suka tapi perniagaan yang kita suka adalah menguntungkan dunia dan akhirat"

Pada tahun yang mendatang mendapat kejayaan dan meningkat pada tahun 2017 "Apa yang kita fikir, Apa yang kita rasa, Apa yang kita cakap , Apa yang kita buat semua adalah doa". Semoga perniagaan saya bermanfaat kepada orang lain dan menyelesaikan masalah mereka untuk mendapat percetakan

Kepada sesiapa yang berminat nak jadi agent dan ingin mendapat pekerjaan sanpingan dropship banner banting , t-shirts, cenderhati 8 in 1 dan button badge boleh whatsapp 019..724..75..73

Facebook : Naniey Printing Artwork
Instagram : Naniey Printing Artwork

dan juga menerima tempahan online dan offline .

Sabtu, 19 Julai 2014

Globallshare mampu jadi kaya

Assalamualikum.,

Hari ni saya nak share  baru - baru ni saya daftar globallshare kawan saya rekomenkan masuk globallshare ..
Ape tuh dik???

A: saham
saya: saham janganlah masuk nanti kena tipu
A: tidak pelu guna duit pun daftar je
saya: terfikir ada ke??? masuk saham tidak perlu duit,dalam hati NO MLM!
A: Macam FB jugak...Naik kan laman trafik. tu yang duduk menhadap je kat tenet.
saya: ya ke, nak try.ada bukti ke?
A;Tunjuklah nampak 1200 usd (dalam anggaran)

Esoknya oklah try lah daftar cari pebenda setelah 2 hari -3 hari tak buka email..Wow ni yang aku dapat hasilnya menakjubkan tanpa modal.
Free daftar siapa taknak..hari dok masuk lah kalau fb tak dpat duit kan...activelah jugak..kekadang mals..dah dapt hasilnya..cuba kalau rajin...hurm...lagi masyuk..
siapa tak nak ketahap ni...share je pada semua...benda ni world wide bagus untuk perniagaan juga...
sekarang ni nak tanya agent bagaimana nak withdraw...masih tak jumpa lagi..

ala nantilah baru bermula, dpat sebulan 5000 usd sape tak nak jadi aku teruja..walaupun bz dengan kerja ..
cuba-cuba,apa salahnya mencuba kalau ia tak merugikan sesiapa.
Free daftar Klik sini https://www.globallshare.com/en/2609422.html

Sharing is caring,
truly,
Naniey.


Rabu, 9 Julai 2014

globallshare bole buat duit

GEMPAR !!! GLOBALLSHARE.COM MEDIA SOSIAL MACAM FACEBOOK TAPI BOLEH BUAT DUIT...


Terjumpa website baru dilancarkan  https://www.globallshare.com/en/2609422.html Website ni adalah media sosial lebih kurang sama macam Facebook. Jika dulu diawal kewujudan Facebook, mereka menawarkan syer atau saham kepada peserta terawal mereka yang menyertai Facebook, kini  https://www.globallshare.com/en/2609422.htmljuga melakukan perkara yang sama.
 
Sekarang anda berpeluang untuk menjana pendapatan dengan hanya bermedia sosial. Tiada modal diperlukan. Anda cuma perlu korbankan masa dan kenalan anda dengan menyertai laman media sosial ini.

"Ada yang kata ia adalah tipu atau scam. Ada yang kata tidak tipu dan tidak scam. Tapi jika tidak ada modal yang perlu dikeluarkan mengapa tidak mencuba sahaja kerana tidak rugi sesen pun dari kocek kita, kan?" - komen seorang pengamal media sosial
 

Siapa tahu jika laman https://www.globallshare.com/en/2609422.html ini mampu menjadi popular seperti Facebook, maka anda juga akan merasai keuntungannya. 



Persoalannya, mampukah web ini maju dan menandingi media sosial yang sudah sedia ada sekarang? Kita tunggu dan lihat.