Khamis, 26 Mei 2016

cetak doorgift

Bulan puasa nak dekat...ada masalah peniaga nak print banner banting bazar bazar.kami mesti bantu.๐Ÿ˜Š

 #bannerbanting#sticker #label Kami pembuat fridge magnet, mesin cetak 8 in 1

Promosi hariguru print photo paper 4r serendah 50 sen sah sehingga 25 mei.

 #printpaperbag #birthday #akikahKamicetakpaperbagcraft

Kami buat #mug , #plate , #tiles
๐ŸŽ€cetak #banner #bantingbirthday #bazarkarat #cenderamata #corporategift #label #sticker #menu #catalogue #listproduct
#bannerbantingmurah #agentprinting #kakiprinting ๐ŸŽ€
#kadperniagaan
#namecard
#tag
#sign
#cenderamata
#giftcorporate
#flyers
#brochure

-O-N-L-I-N-E-

Jom print.. #cetakmurahmalaysia
#cetakseluruhmalaysia ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

#postageseluruhmalaysia๐Ÿ˜Š

Online , postage kami buat...just order...
U design -i print๐Ÿ˜Š
Idesign - i print ๐Ÿ˜Š

Nak buat Menu, nak buat baju , nak buat printing

Call๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž 0197247573

๐Ÿ’Cetak Namecard๐Ÿ™‡ ๐Ÿ’
๐Ÿ‘5 box RM80 / 10 boxRM100๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘

Magnet fridge 70 sen & 80 sen

Button badge cepat!

Thanks warga fb, instagram tempah dengan kita, warga online✌

❤️Mencetak Cenderhati❤️
➡️ Tshirts๐Ÿ™Žtile๐Ÿ™‹plate๐Ÿ™Žmini tee # pillow ๐Ÿ™‹ mug ๐Ÿ™Žbutton badge ๐Ÿ™Œ keychain ๐Ÿ™ bottle # mousepad # puzzle๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
➡️ Harga Terbaik ๐Ÿ˜Š
➡️ Lagi Banyak, Lagi Murahhhhh!
๐Ÿ’Œ Bagaimana nak tempah?
➡️ Hantarkan whatsapp ke
➡ Whatsapp ke >> 019-7247573

Tempahan Online
๐Ÿ•“ 24 Jam Online.

Tempahan offline
Kedai / office : B2-21 pusat perniagaan dahlia, taman dahlia, 81200 , jb

@ buat temujanji

Alhamdulilah, kami berkhidmat untuk anda.

๐Ÿš‘๐Ÿš‘๐Ÿš‘Postage Cenderhati pun kami buat๐Ÿ ๐Ÿค๐Ÿฅ๐Ÿฆ

Postage percetakan pun kami buat...

Jadi sesiapa nk jd agent atau dropship sila whatsapp saya..

paper bag craft

Bulan puasa nak dekat...ada masalah peniaga nak print banner banting bazar bazar.kami mesti bantu.๐Ÿ˜Š

 #bannerbanting#sticker #label Kami pembuat fridge magnet, mesin cetak 8 in 1

Promosi hariguru print photo paper 4r serendah 50 sen sah sehingga 25 mei.

 #printpaperbag #birthday #akikahKamicetakpaperbagcraft

Kami buat #mug , #plate , #tiles
๐ŸŽ€cetak #banner #bantingbirthday #bazarkarat #cenderamata #corporategift #label #sticker #menu #catalogue #listproduct
#bannerbantingmurah #agentprinting #kakiprinting ๐ŸŽ€
#kadperniagaan
#namecard
#tag
#sign
#cenderamata
#giftcorporate
#flyers
#brochure

-O-N-L-I-N-E-

Jom print.. #cetakmurahmalaysia
#cetakseluruhmalaysia ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

#postageseluruhmalaysia๐Ÿ˜Š

Online , postage kami buat...just order...
U design -i print๐Ÿ˜Š
Idesign - i print ๐Ÿ˜Š

Nak buat Menu, nak buat baju , nak buat printing

Call๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž 0197247573

๐Ÿ’Cetak Namecard๐Ÿ™‡ ๐Ÿ’
๐Ÿ‘5 box RM80 / 10 boxRM100๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘

Magnet fridge 70 sen & 80 sen

Button badge cepat!

Thanks warga fb, instagram tempah dengan kita, warga online✌

❤️Mencetak Cenderhati❤️
➡️ Tshirts๐Ÿ™Žtile๐Ÿ™‹plate๐Ÿ™Žmini tee # pillow ๐Ÿ™‹ mug ๐Ÿ™Žbutton badge ๐Ÿ™Œ keychain ๐Ÿ™ bottle # mousepad # puzzle๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
➡️ Harga Terbaik ๐Ÿ˜Š
➡️ Lagi Banyak, Lagi Murahhhhh!
๐Ÿ’Œ Bagaimana nak tempah?
➡️ Hantarkan whatsapp ke
➡ Whatsapp ke >> 019-7247573

Tempahan Online
๐Ÿ•“ 24 Jam Online.

Tempahan offline
Kedai / office : B2-21 pusat perniagaan dahlia, taman dahlia, 81200 , jb

@ buat temujanji

Alhamdulilah, kami berkhidmat untuk anda.

๐Ÿš‘๐Ÿš‘๐Ÿš‘Postage Cenderhati pun kami buat๐Ÿ ๐Ÿค๐Ÿฅ๐Ÿฆ

Postage percetakan pun kami buat...

Jadi sesiapa nk jd agent atau dropship sila whatsapp saya..

Selasa, 10 Mei 2016

Perniagaan Kedai Percetakan Banner , banting , tshirt , flyers , cenderhati

video
video
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Alhamdulilah..syukur alhamdulilah 5 tahun lepas saya memulai perniagaan online sekarang saya memulai perniagaan offline .(online dan offline) . Saya gunakan modal apa yang ada ditangan bermula dari bawah dan masih mendaki dan sentiasa belajar dan terus belajar menuntut ilmu perniagaan tanpa putus asa. "orang takut menuntut ilmu adalah orang yang takut merubah hidupnya" jadi saya akan konsisten dan fokus.

"Jangan menunggu waktu yang tepat melakukan sesuatu kerana waktu tidak tidak akan tepat bagi mereka yang menunggu" . ye betul istilah ini tiada masa yang tepat untuk memulakan sesuatu kalau saya tak mula kan sesuatu saya tidak akan berniaga. Saya bukan anak orang kaya dan ada sijil phd tidak ada modal besar tapi saya berjiwa besar dalam perniagaan ini.

Saya minat perniagaan ini. saya berpengalaman dalam bidang ini mula-mula saya kerja mengunakan printer kecil selepas itu saya mengunakan printer digital dari membuat proses cetakan , kualiti , clearkan jam , tukarkan toner atau ink stick , saya sebenarnya sudah belajar menjalankan mesin selepas itu saya belajar mengunakan mesin cenderhati seperti mug heat press, plate heat press, puzzle, heatpress mesin, button badge dan mesin dtg tshirt" rubber stamp flash , print photo dan binding wire photo book. Setelah itu saya melihat bagaimana proses cetakan buku offset printing dan mesin banner banting. saya belajar pula mengunakan mesin banner banting hari ini saya sudah mempunyai mesin heat press 8 in 1 , heat press a3 , cameo plotter , binding mesin , button badge Kita boleh beli mana-mana perniagaan yang kita suka tapi perniagaan yang kita suka adalah menguntungkan dunia dan akhirat"

Pada tahun yang mendatang mendapat kejayaan dan meningkat pada tahun 2017 "Apa yang kita fikir, Apa yang kita rasa, Apa yang kita cakap , Apa yang kita buat semua adalah doa". Semoga perniagaan saya bermanfaat kepada orang lain dan menyelesaikan masalah mereka untuk mendapat percetakan

Kepada sesiapa yang berminat nak jadi agent dan ingin mendapat pekerjaan sanpingan dropship banner banting , t-shirts, cenderhati 8 in 1 dan button badge boleh whatsapp 019..724..75..73

Facebook : Naniey Printing Artwork
Instagram : Naniey Printing Artwork

dan juga menerima tempahan online dan offline .

Sabtu, 19 Julai 2014

Globallshare mampu jadi kaya

Assalamualikum.,

Hari ni saya nak share  baru - baru ni saya daftar globallshare kawan saya rekomenkan masuk globallshare ..
Ape tuh dik???

A: saham
saya: saham janganlah masuk nanti kena tipu
A: tidak pelu guna duit pun daftar je
saya: terfikir ada ke??? masuk saham tidak perlu duit,dalam hati NO MLM!
A: Macam FB jugak...Naik kan laman trafik. tu yang duduk menhadap je kat tenet.
saya: ya ke, nak try.ada bukti ke?
A;Tunjuklah nampak 1200 usd (dalam anggaran)

Esoknya oklah try lah daftar cari pebenda setelah 2 hari -3 hari tak buka email..Wow ni yang aku dapat hasilnya menakjubkan tanpa modal.
Free daftar siapa taknak..hari dok masuk lah kalau fb tak dpat duit kan...activelah jugak..kekadang mals..dah dapt hasilnya..cuba kalau rajin...hurm...lagi masyuk..
siapa tak nak ketahap ni...share je pada semua...benda ni world wide bagus untuk perniagaan juga...
sekarang ni nak tanya agent bagaimana nak withdraw...masih tak jumpa lagi..

ala nantilah baru bermula, dpat sebulan 5000 usd sape tak nak jadi aku teruja..walaupun bz dengan kerja ..
cuba-cuba,apa salahnya mencuba kalau ia tak merugikan sesiapa.
Free daftar Klik sini https://www.globallshare.com/en/2609422.html

Sharing is caring,
truly,
Naniey.


Rabu, 9 Julai 2014

globallshare bole buat duit

GEMPAR !!! GLOBALLSHARE.COM MEDIA SOSIAL MACAM FACEBOOK TAPI BOLEH BUAT DUIT...


Terjumpa website baru dilancarkan  https://www.globallshare.com/en/2609422.html Website ni adalah media sosial lebih kurang sama macam Facebook. Jika dulu diawal kewujudan Facebook, mereka menawarkan syer atau saham kepada peserta terawal mereka yang menyertai Facebook, kini  https://www.globallshare.com/en/2609422.htmljuga melakukan perkara yang sama.
 
Sekarang anda berpeluang untuk menjana pendapatan dengan hanya bermedia sosial. Tiada modal diperlukan. Anda cuma perlu korbankan masa dan kenalan anda dengan menyertai laman media sosial ini.

"Ada yang kata ia adalah tipu atau scam. Ada yang kata tidak tipu dan tidak scam. Tapi jika tidak ada modal yang perlu dikeluarkan mengapa tidak mencuba sahaja kerana tidak rugi sesen pun dari kocek kita, kan?" - komen seorang pengamal media sosial
 

Siapa tahu jika laman https://www.globallshare.com/en/2609422.html ini mampu menjadi popular seperti Facebook, maka anda juga akan merasai keuntungannya. 



Persoalannya, mampukah web ini maju dan menandingi media sosial yang sudah sedia ada sekarang? Kita tunggu dan lihat.


SAHAM PERCUMA GLOIBAL SHARE

INI CONTOH DARI INDONESIA>>

Selamat bergabung di Globallshare . . .  !
Ini merupakan langkah awal untuk anda jadi owner diGloballshare ....

Pertanyaannya Sekarang bagaimana cara dapatkan saham Gratis dari globall share ??
Caranya Adalah Ajak teman anda ikut join di Globall share dengan Link yang sudah di berikan khusus untuk anda lihat di sebelah kiri klik "Web Office"
Disana terdapat link dan bagikan link tersebut sekaligus ajak teman anda. Ingat ini merupakan kesempatan terbatas sampai tanggal 30 Desember 2013.

Satu saham nilainya berapa ?
Setiap saham akan diberikan saat anda berhasil mengajak 5 teman anda , 5 teman = 1 saham
Dan ketika teman yang anda ajak tadi mengajak lima orang lagi maka anda akan dapat 1 saham lagi dan beitu seterusnya Menarik Bukan ???? :D
dan ingat harga satu saham tersebut nilainya 37 $ . dan akan di bagikan 1 januari 2014
terserah sama anda mau dijual sahammnya atau terima gaji tiap bulannya.
Bayangkan jika memiliki 100 saham, maka penghasilan kita adalah $37 x 100 saham =$3.700 (Rp 40 juta) Setelah usaha ini diluncurkan pemegang saham Globallshare akan menerima setiap bulan dividen(Gaji) mereka dari 70% dari laba global dalam proporsi saham yang dimiliki, sehingga setiap pemegang saham akan mendapatkan penghasilan bulanan yang konstan.
Ingat ini tidak ada unsur penipuan sepersen pun !!!

Berikit Gambaran saham yang anda dapatkan (Sumber Globallshare)




Dimana Saya dapat melihat Perkembangan saham saya lihat disebelah kiri klik "weboffice"
Maka akan tampil seperti berikut (Sumber Globall Share)



Ket :
Number of your own shares    : Adalah berapa saham yang anda dapatkan


Contained extra shares           :Merupakan saham tambahan yang anda dapat

Dengan Anda ikut berpastisipasi mempromosikan sampai tanggal 30 desember 2013 maka anda akan dapat saham gratis dan selamat anda menjadi Owner dari GLOBALLSHARE
dan dapat kan gaji bulannanya.
Berikut Schedul Launching dari GloballShare Anda Juga dapat Melihat di Menu "Globallshare"

Tips Mendapatkan Teman Untuk Join di Globallshare dengan mudah ?

  • Promosikan link sebanyak - banyak nya di FB ,Twitter, Blog Dll
    Share di grup , fanspage / Trending Topik twitter ,Sisipkan link tersebut .
  • Pandai - pandai  Menyusun Kata - Kata Menarik :D

    Berikut Kalimat Yang Bisa Anda coba :
    Jangan Lupa Ganti Link Saya dengan link anda sendiri

    "***SALING BERBAGI INFORMASI***

    KOMPETITOR (SAINGAN) FACEBOOK AKAN HADIR MENGHIASI JEJARING
    SOSIAL DUNIA....SILAHKAN BACA .. !

    Seandaiya Facebook UNDANG Anda saat pengenalan KONSEP FB ~ JADI PIONIR
    ~ untuk PROMOSIkan FB maka PASTI Anda jadi seorang MILYARDER sekarang.

    •Kini pintu FB tertutup ~ karena FB telah terima pendapatan IKLAN (REVENUE) $

    3,5 + Miliar dolar per bulan! Ya saat itu, ia hanya UNDANG 5 teman ke kamar asrama

    Harvard 9 th yg lalu ~ berbicara PELUANG bisnis FB. Hanya 2 teman yg tertarik

    percaya & 3 menolak.
    Kini teman yg PERCAYA jadi MILYARDER ~ yaitu:
    ~ DUSTIN MOSKOVITS $ 6,5 Miliar
    ~ EDUARDO SAVIRIN $ 3,5 Miliar

    Kini GLOBALSHARE sama dengan facebook yang lalu undang anda di Jejaring
    sosial terbarunya yang akan menjadi kompetitor facebook ke depan dan akan
    launching Januari mendatang. Segera ajak 5 orang dapat 1 saham, Jika teman anda
    mengajak 5 orang maka akan mendapatkan 1 saham dan Anda mendapatkan pula 1
    saham. ini berlaku sampai teman anda juga mengajak orang,
    Globallshare diprediksi bakal menjadi pesaing terberat Facebook.
    Informasi dari pengelola perusahaan bahwa saham yang Anda miliki dapat dijual

    dengan harga $10 sampai $37 per saham (Rp.100.000 - Rp.400.000 )
    Bayangkan jika memiliki 100 saham, maka penghasilan kita adalah $37 x 100 saham =$3.700 (Rp 40 juta) Setelah usaha ini diluncurkan pemegang saham Globallshare akan menerima setiap bulan dividen mereka dari 70% dari laba global dalam proporsi saham yang dimiliki, sehingga setiap pemegang saham akan mendapatkan penghasilan bulanan yang konstan.Tapi harus memakai gmail karna masih beta launching segera Daftar dilinkhttp://www.globallshare.com/en/1571707.html
    ""ingat ini tidak dipungut biaya sepeserpun""
    *JOIN 100% GRATIS*

    - AJAK NENEK,ENGKONG,BABE,BUDHE,MBOKDE,TETANGGA,PACAR,TEMAN MUDAH KAN!!

    PROMO TERBATAS !!
    Promo Saham GlobAllShare ini akan berakhir tgl 30 december 2013
    "


    Saya Biasanya Menggunakan Kalimat Ajakan Yang Ini :

    "Selamat anda adalah orang yang beruntung dapat
    membaca apa yang saya post ini. Anda bisa mendapat kan
    saham gratis dari globallshare. Globallshare merupakan
    social media terbaru yang akan launching tahun 2014
    nanti . kabar baiknya setiap pengguna baru yang join
    sebelum Tanggal 30 Desember 2013 akan kebagian saham
    gratis dari Globallshare. Ini merupakan promo dari
    Globallshare itu sendiri untuk meyaingi social media
    lainnya. Jadi apa lagi yang anda tunggu silahkan Join dan
    kasih tau kabar baik ini kepada teman teman anda .
    Ops...... !!!Jangan lupa join menggunakan Acount Gmail Yaaa
    dan 1 Saham Nilainya 37$ Lhoo Artinya Rp. 4.44000
    Dan bisa berlipat Ayooo Buruuuan Jadi Owner Globallshare Sebelum 30 Desember 2013
    http://www.globallshare.com/en/1571707.html"

    Ok Sip bungkus yang belum join silahkan join https://www.globallshare.com/en/2609422.html
apa lagi cuba yer..macam facebook...free join...