Sabtu, 19 Julai 2014

Globallshare mampu jadi kaya

Assalamualikum.,

Hari ni saya nak share  baru - baru ni saya daftar globallshare kawan saya rekomenkan masuk globallshare ..
Ape tuh dik???

A: saham
saya: saham janganlah masuk nanti kena tipu
A: tidak pelu guna duit pun daftar je
saya: terfikir ada ke??? masuk saham tidak perlu duit,dalam hati NO MLM!
A: Macam FB jugak...Naik kan laman trafik. tu yang duduk menhadap je kat tenet.
saya: ya ke, nak try.ada bukti ke?
A;Tunjuklah nampak 1200 usd (dalam anggaran)

Esoknya oklah try lah daftar cari pebenda setelah 2 hari -3 hari tak buka email..Wow ni yang aku dapat hasilnya menakjubkan tanpa modal.
Free daftar siapa taknak..hari dok masuk lah kalau fb tak dpat duit kan...activelah jugak..kekadang mals..dah dapt hasilnya..cuba kalau rajin...hurm...lagi masyuk..
siapa tak nak ketahap ni...share je pada semua...benda ni world wide bagus untuk perniagaan juga...
sekarang ni nak tanya agent bagaimana nak withdraw...masih tak jumpa lagi..

ala nantilah baru bermula, dpat sebulan 5000 usd sape tak nak jadi aku teruja..walaupun bz dengan kerja ..
cuba-cuba,apa salahnya mencuba kalau ia tak merugikan sesiapa.
Free daftar Klik sini https://www.globallshare.com/en/2609422.html

Sharing is caring,
truly,
Naniey.


Rabu, 9 Julai 2014

globallshare bole buat duit

GEMPAR !!! GLOBALLSHARE.COM MEDIA SOSIAL MACAM FACEBOOK TAPI BOLEH BUAT DUIT...


Terjumpa website baru dilancarkan  https://www.globallshare.com/en/2609422.html Website ni adalah media sosial lebih kurang sama macam Facebook. Jika dulu diawal kewujudan Facebook, mereka menawarkan syer atau saham kepada peserta terawal mereka yang menyertai Facebook, kini  https://www.globallshare.com/en/2609422.htmljuga melakukan perkara yang sama.
 
Sekarang anda berpeluang untuk menjana pendapatan dengan hanya bermedia sosial. Tiada modal diperlukan. Anda cuma perlu korbankan masa dan kenalan anda dengan menyertai laman media sosial ini.

"Ada yang kata ia adalah tipu atau scam. Ada yang kata tidak tipu dan tidak scam. Tapi jika tidak ada modal yang perlu dikeluarkan mengapa tidak mencuba sahaja kerana tidak rugi sesen pun dari kocek kita, kan?" - komen seorang pengamal media sosial
 

Siapa tahu jika laman https://www.globallshare.com/en/2609422.html ini mampu menjadi popular seperti Facebook, maka anda juga akan merasai keuntungannya. 



Persoalannya, mampukah web ini maju dan menandingi media sosial yang sudah sedia ada sekarang? Kita tunggu dan lihat.


SAHAM PERCUMA GLOIBAL SHARE

INI CONTOH DARI INDONESIA>>

Selamat bergabung di Globallshare . . .  !
Ini merupakan langkah awal untuk anda jadi owner diGloballshare ....

Pertanyaannya Sekarang bagaimana cara dapatkan saham Gratis dari globall share ??
Caranya Adalah Ajak teman anda ikut join di Globall share dengan Link yang sudah di berikan khusus untuk anda lihat di sebelah kiri klik "Web Office"
Disana terdapat link dan bagikan link tersebut sekaligus ajak teman anda. Ingat ini merupakan kesempatan terbatas sampai tanggal 30 Desember 2013.

Satu saham nilainya berapa ?
Setiap saham akan diberikan saat anda berhasil mengajak 5 teman anda , 5 teman = 1 saham
Dan ketika teman yang anda ajak tadi mengajak lima orang lagi maka anda akan dapat 1 saham lagi dan beitu seterusnya Menarik Bukan ???? :D
dan ingat harga satu saham tersebut nilainya 37 $ . dan akan di bagikan 1 januari 2014
terserah sama anda mau dijual sahammnya atau terima gaji tiap bulannya.
Bayangkan jika memiliki 100 saham, maka penghasilan kita adalah $37 x 100 saham =$3.700 (Rp 40 juta) Setelah usaha ini diluncurkan pemegang saham Globallshare akan menerima setiap bulan dividen(Gaji) mereka dari 70% dari laba global dalam proporsi saham yang dimiliki, sehingga setiap pemegang saham akan mendapatkan penghasilan bulanan yang konstan.
Ingat ini tidak ada unsur penipuan sepersen pun !!!

Berikit Gambaran saham yang anda dapatkan (Sumber Globallshare)




Dimana Saya dapat melihat Perkembangan saham saya lihat disebelah kiri klik "weboffice"
Maka akan tampil seperti berikut (Sumber Globall Share)



Ket :
Number of your own shares    : Adalah berapa saham yang anda dapatkan


Contained extra shares           :Merupakan saham tambahan yang anda dapat

Dengan Anda ikut berpastisipasi mempromosikan sampai tanggal 30 desember 2013 maka anda akan dapat saham gratis dan selamat anda menjadi Owner dari GLOBALLSHARE
dan dapat kan gaji bulannanya.
Berikut Schedul Launching dari GloballShare Anda Juga dapat Melihat di Menu "Globallshare"

Tips Mendapatkan Teman Untuk Join di Globallshare dengan mudah ?

  • Promosikan link sebanyak - banyak nya di FB ,Twitter, Blog Dll
    Share di grup , fanspage / Trending Topik twitter ,Sisipkan link tersebut .
  • Pandai - pandai  Menyusun Kata - Kata Menarik :D

    Berikut Kalimat Yang Bisa Anda coba :
    Jangan Lupa Ganti Link Saya dengan link anda sendiri

    "***SALING BERBAGI INFORMASI***

    KOMPETITOR (SAINGAN) FACEBOOK AKAN HADIR MENGHIASI JEJARING
    SOSIAL DUNIA....SILAHKAN BACA .. !

    Seandaiya Facebook UNDANG Anda saat pengenalan KONSEP FB ~ JADI PIONIR
    ~ untuk PROMOSIkan FB maka PASTI Anda jadi seorang MILYARDER sekarang.

    •Kini pintu FB tertutup ~ karena FB telah terima pendapatan IKLAN (REVENUE) $

    3,5 + Miliar dolar per bulan! Ya saat itu, ia hanya UNDANG 5 teman ke kamar asrama

    Harvard 9 th yg lalu ~ berbicara PELUANG bisnis FB. Hanya 2 teman yg tertarik

    percaya & 3 menolak.
    Kini teman yg PERCAYA jadi MILYARDER ~ yaitu:
    ~ DUSTIN MOSKOVITS $ 6,5 Miliar
    ~ EDUARDO SAVIRIN $ 3,5 Miliar

    Kini GLOBALSHARE sama dengan facebook yang lalu undang anda di Jejaring
    sosial terbarunya yang akan menjadi kompetitor facebook ke depan dan akan
    launching Januari mendatang. Segera ajak 5 orang dapat 1 saham, Jika teman anda
    mengajak 5 orang maka akan mendapatkan 1 saham dan Anda mendapatkan pula 1
    saham. ini berlaku sampai teman anda juga mengajak orang,
    Globallshare diprediksi bakal menjadi pesaing terberat Facebook.
    Informasi dari pengelola perusahaan bahwa saham yang Anda miliki dapat dijual

    dengan harga $10 sampai $37 per saham (Rp.100.000 - Rp.400.000 )
    Bayangkan jika memiliki 100 saham, maka penghasilan kita adalah $37 x 100 saham =$3.700 (Rp 40 juta) Setelah usaha ini diluncurkan pemegang saham Globallshare akan menerima setiap bulan dividen mereka dari 70% dari laba global dalam proporsi saham yang dimiliki, sehingga setiap pemegang saham akan mendapatkan penghasilan bulanan yang konstan.Tapi harus memakai gmail karna masih beta launching segera Daftar dilinkhttp://www.globallshare.com/en/1571707.html
    ""ingat ini tidak dipungut biaya sepeserpun""
    *JOIN 100% GRATIS*

    - AJAK NENEK,ENGKONG,BABE,BUDHE,MBOKDE,TETANGGA,PACAR,TEMAN MUDAH KAN!!

    PROMO TERBATAS !!
    Promo Saham GlobAllShare ini akan berakhir tgl 30 december 2013
    "


    Saya Biasanya Menggunakan Kalimat Ajakan Yang Ini :

    "Selamat anda adalah orang yang beruntung dapat
    membaca apa yang saya post ini. Anda bisa mendapat kan
    saham gratis dari globallshare. Globallshare merupakan
    social media terbaru yang akan launching tahun 2014
    nanti . kabar baiknya setiap pengguna baru yang join
    sebelum Tanggal 30 Desember 2013 akan kebagian saham
    gratis dari Globallshare. Ini merupakan promo dari
    Globallshare itu sendiri untuk meyaingi social media
    lainnya. Jadi apa lagi yang anda tunggu silahkan Join dan
    kasih tau kabar baik ini kepada teman teman anda .
    Ops...... !!!Jangan lupa join menggunakan Acount Gmail Yaaa
    dan 1 Saham Nilainya 37$ Lhoo Artinya Rp. 4.44000
    Dan bisa berlipat Ayooo Buruuuan Jadi Owner Globallshare Sebelum 30 Desember 2013
    http://www.globallshare.com/en/1571707.html"

    Ok Sip bungkus yang belum join silahkan join https://www.globallshare.com/en/2609422.html
apa lagi cuba yer..macam facebook...free join...

Khamis, 19 Jun 2014

Masakan Cik Naniey

Selain Manyanyi, menari Menjahit aku SUKA memasak.apa tidak resepi pizza hut aku cuba memang sedap macam pizza terfikir naak buka kedai pizza heart dr hati.ikhlas memasak dr hati..
Bila Makan Sehat Macam Ni

 Ikan Patin Asam Pedas
 Sup ayam berempah
 Pizza hut buatan home made
 Ayam Kurma,Ikan kering,ikan goreng sambal belacan
 Ayam Masak BLACK PEPPER
iKAN kARI,SAYUR,TELUR
iKAN lAGI
 iKAN PARI BAKAR BANYAK BIJI



 tOMYAM
aYAM mASAK RENDANG
DAN BANYAK LAGI IKAN STIM,TIGA RASA..CONTINUE NT

Me,Rakan sek aka Sahabat

Cicak dan Kodok
Nw mak biawak

Chicken grill....Ayu AKA kawan

Kita buddy takan terpisah

emmm





Hello Kitty Pearl Harbour

Dapat Jawapan M****C








the mines cruise

The mines first time masuk

sampai2 lapar kita makan dlu..nyum...
Nak Pergi KL je Air asia Jugak lepas nak jalan serata dunia
tapi tempat first sekali aku nak pergi mekah..

ok fine! dh mkn total rm 113...mmg sedap

dah kenyang apa lagi shopping

Johor Premium Outlet JPO

Alahai dekat sangat uma mak aq meh singgah jpo..kebetulan pulak g weeding day..my sister friend
JPO rambang mata...tengah balik dr  keje kawin terus singgah.
dapat shopping kasut vincci dan beg duit guess.sebab aq
dah gian nak pakai beg guess aq dtg blik

Yes akhirnya aku dapat atas reward dri sendiri.
haha..sponsor hadiah hr jd..oh my sis ..ekekkeke

Amacam..dh shopping ..boleh balik...nanti dtg lg ):

OH Raya datang lagi 2014

Haii,,nama saya jooori aka datin,,haha
Kenapa??  sebab raya baju pun nk blink2.
dah lama tak entri blog.hari ni cerita baju raya!
sebab tak nak berpusu2 aq beli awal

Raya Nak dekat Puasa Belum lagi ..sibuk dengan baju raya

Baju raya oren. sedap di pakai enak di pandang

Yang ni sy amik tequos,,amacam cantik x???

Labuci bgien dada tu banyak sangat....

chiffon lining labuci.harga jangan ceta kalau beli kat angsana
250+++so dah berhabis duit kat cini rm135.rm 99,rm79 korang totalkan
kat larkin sahaja rm150 1 sahaja baju manik2 no 4..so murahkan 99.
sebab tahun lepas dua tahun lepas beli kat first lady..ramai sangat pakai baju yang sama
Makcik pun ada Baju ni lahh...bengangnya muka  aq...