Rabu, 9 Julai 2014

globallshare bole buat duit

GEMPAR !!! GLOBALLSHARE.COM MEDIA SOSIAL MACAM FACEBOOK TAPI BOLEH BUAT DUIT...


Terjumpa website baru dilancarkan  https://www.globallshare.com/en/2609422.html Website ni adalah media sosial lebih kurang sama macam Facebook. Jika dulu diawal kewujudan Facebook, mereka menawarkan syer atau saham kepada peserta terawal mereka yang menyertai Facebook, kini  https://www.globallshare.com/en/2609422.htmljuga melakukan perkara yang sama.
 
Sekarang anda berpeluang untuk menjana pendapatan dengan hanya bermedia sosial. Tiada modal diperlukan. Anda cuma perlu korbankan masa dan kenalan anda dengan menyertai laman media sosial ini.

"Ada yang kata ia adalah tipu atau scam. Ada yang kata tidak tipu dan tidak scam. Tapi jika tidak ada modal yang perlu dikeluarkan mengapa tidak mencuba sahaja kerana tidak rugi sesen pun dari kocek kita, kan?" - komen seorang pengamal media sosial
 

Siapa tahu jika laman https://www.globallshare.com/en/2609422.html ini mampu menjadi popular seperti Facebook, maka anda juga akan merasai keuntungannya. Persoalannya, mampukah web ini maju dan menandingi media sosial yang sudah sedia ada sekarang? Kita tunggu dan lihat.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan