Selasa, 10 Mei 2016

Perniagaan Kedai Percetakan Banner , banting , tshirt , flyers , cenderhati

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Alhamdulilah..syukur alhamdulilah 5 tahun lepas saya memulai perniagaan online sekarang saya memulai perniagaan offline .(online dan offline) . Saya gunakan modal apa yang ada ditangan bermula dari bawah dan masih mendaki dan sentiasa belajar dan terus belajar menuntut ilmu perniagaan tanpa putus asa. "orang takut menuntut ilmu adalah orang yang takut merubah hidupnya" jadi saya akan konsisten dan fokus.

"Jangan menunggu waktu yang tepat melakukan sesuatu kerana waktu tidak tidak akan tepat bagi mereka yang menunggu" . ye betul istilah ini tiada masa yang tepat untuk memulakan sesuatu kalau saya tak mula kan sesuatu saya tidak akan berniaga. Saya bukan anak orang kaya dan ada sijil phd tidak ada modal besar tapi saya berjiwa besar dalam perniagaan ini.

Saya minat perniagaan ini. saya berpengalaman dalam bidang ini mula-mula saya kerja mengunakan printer kecil selepas itu saya mengunakan printer digital dari membuat proses cetakan , kualiti , clearkan jam , tukarkan toner atau ink stick , saya sebenarnya sudah belajar menjalankan mesin selepas itu saya belajar mengunakan mesin cenderhati seperti mug heat press, plate heat press, puzzle, heatpress mesin, button badge dan mesin dtg tshirt" rubber stamp flash , print photo dan binding wire photo book. Setelah itu saya melihat bagaimana proses cetakan buku offset printing dan mesin banner banting. saya belajar pula mengunakan mesin banner banting hari ini saya sudah mempunyai mesin heat press 8 in 1 , heat press a3 , cameo plotter , binding mesin , button badge Kita boleh beli mana-mana perniagaan yang kita suka tapi perniagaan yang kita suka adalah menguntungkan dunia dan akhirat"

Pada tahun yang mendatang mendapat kejayaan dan meningkat pada tahun 2017 "Apa yang kita fikir, Apa yang kita rasa, Apa yang kita cakap , Apa yang kita buat semua adalah doa". Semoga perniagaan saya bermanfaat kepada orang lain dan menyelesaikan masalah mereka untuk mendapat percetakan

Kepada sesiapa yang berminat nak jadi agent dan ingin mendapat pekerjaan sanpingan dropship banner banting , t-shirts, cenderhati 8 in 1 dan button badge boleh whatsapp 019..724..75..73

Facebook : Naniey Printing Artwork
Instagram : Naniey Printing Artwork

dan juga menerima tempahan online dan offline .

1 ulasan:

  1. berapa kos nak beli mesin banner? wasap 010-543 6695 (edy)

    BalasPadam