Ahad, 9 Januari 2011

Untuk Penulis blog

Assalamualaikum & Salam sejahtera Malaysia.

Semalam saya baru buka email gmail dan dapat 1 email tentang join utk penulis blog bandar raya Johor Bahru..

Rakan yang berbakat besar bolehlah join sekali..dibawah ini keterangan yang saya dapati melalui email.Kenapa perlu membazir masa sekiranya masa dibuang sia-sia.lakukan untuk meningkatkan penulisan dan justeru,menambahkan ilmu terhadap bahasa melayu

Hai,

Saya menjumpai blog Sejarah kehidupan anda di Blogger dan saya mungkin mempunyai cadangan yang menarik untuk anda.Saya bekerja dengan yayasan CityMedia (citymediafoundation.org) dan pada masa ini kami menawarkan penulis blog yang berkaitan dari seluruh dunia peluang untuk menjadi pentadbir tapak video bandar mereka, inilah sebabnya saya menghubungi anda.
Kami telah mewujudkan rangkaian [City].vi, menjadikan video bandar-bandar di dunia boleh diakses mengikut model alamat ini: “ama bandar” diikuti dengan “.vi”
Contohnya: paris.vi, madrid.vi, chicago.vi, losangeles.vi, dsb.Model alamat ini boleh digunakan untuk 68,000 bandar paling penting di dunia. Fikirkan tentang sebuah bandar dan cuba... Objektif rangkaian [City].vi adalah untuk menjadi sumber terkemuka kandungan video tempatan.

Strategi kami: bekerja bersama-sama penulis blog tempatan yang berkaitan. Kami amat berbesar hati sekiranya anda menjadi pentadbir johorbahru.vi dan menawarkan pelayar internet pilihan video yang luas tentang Johor Bahru.Dengan menguruskan tapak video bandar anda, anda memperoleh semua hasil yang dijana daripada tapak itu: iklan, pendaftaran golongan profesional, pautan...

Anda juga perlu tahu bahawa untuk bandar yang sama, kami menghantar cadangan kepada beberapa penulis blog.Jemputlah ke tapak, anda akan dapati butiran lanjut tentang cadangan ini dan kelebihan bekerja dengan kami serta mengambil alih tapak video bandar anda.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=Kl500NppDCYFacebook: http://www.facebook.com/city.viTwitter: http://www.twitter.com/city_vi
Terima kasih atas perhatian anda. Vicki KarlinCity.vi ManagerCity.vi, a tool by CityMedia Fdtcitymediafoundation.org unsubscribe ______________________________________________Copyright © 2009-2010 CityMedia Fdt.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan