Ahad, 18 April 2010

Akan lahir ULAMA' jahat dari ???

"
Korang mesti terpegun dan pelik dengan gambar2 di atas? ke x pelik? ni la gambar beberapa gaya mahasiswa malaysia di egypt, saya x pasti depa ni amik bidang apa, mengikut mklumatnya, katanya depa ni seme budak2 perubatan...... depa ni la akan blk ke malaysia bukan bawa ilmu, tapi mungkin perosak anak bangsa Melayu masa depan!!!!

Saya dah banyak dah dengar berita2 aneh dari kawan2 yang lepasan student Egypt. dan saya jumpe link2 yang mendedahkan perkara2 yang sungguh menjijikkan!!! tidak mustahil satu hari nanti akan lahir ulama jahat dari Egypt! Mereka akan pulang ke tanah air dan merosakkan anak bangsa di tanah Melayu ini!

Hangpa semua nak tau ka?? "Ada pelajar Melayu di Egypt berdua2 duaan di dalam satu rumah sewa/bilik""Pelajar Malaysia di Mesir pergi PUB bawah tanah, dalam PUB mesti ada arak" "Annual dinner like annual Hollywod?" Hadiah annual dinner bg pasangan ideal - HOTEL???? dan banyak lagi....................... korang semua boleh klik kat link2 bawah ni....

1- http://hairulnizammathusain.blogspot.com/2010/03/selamat-datang-ana...

2- http://ibnuirfadzil.blogspot.com/2010/03/siapa-nak-bukti-isu-maksia...

3- http://beritautama-infokini.blogspot.com/2010_04_01_archive.html

Kredit to : http://anakfelda09.blogspot.com
Annual Dinner 2010 bil mansurah al tahrir
Mansurah 3 April - Berikut adalah fasions staillo in annual dinner at mansura city. Ulasan ringkat yang diberi pada setiap gambar tidak ada kena mengena dengan status mereka, sama ada yang hidup mahupun yang telah meninggal dunia. ia (ulasan ringkas digambar) hanya sekadar pandangan dari mata kasar admin, tercetus pemberian berdasarkan staillo milo masing-masing (berpandukan dari pemerhatian admin).

Apa yang diharapkan, acara-acara seperti ini tidak lagi dianjurkan oleh mahasiswa malaysia dimesir, dengan penganjuran seperti yang didengari sebelum ini, pasangan juara akan dihadiahkan bilik hotel tempat bermadu kasih. Moga apa yang diberitakan tentang tentatif majlis (yang berbentuk maksiat) tidak dilaksanakan dan tidak ada dalam perancangan mereka hendaknya, moga Allah menjaga kita dari simpangan berduri ke akhirat. Hormati bumi nabi, takutkan Allah. Jangan jadikan bumi anbiya' seperti amarika atau pun university dimalaysia yang sering menganjurkan band-band, kugiran, joget lambak, atau diharap tidak mencontohi negara barat yang menganjurkan party-party minum arak, dan lain-lain maksiat.

Na'uzubillahi min zalik. Moga Allah mematikan gerakan maksiat dengan balasan yang setimpal. Harap-harap annual dinner yang telah dianjurkan terjaga dari segala bentuk maksiat.Big Party


fassion Lider ship


Fassion Korean staillo


Verry2 seksa


staill university in malaysia


Happy model in annual dinner


amarika banat staillo


Like amarika cau boy


like aktres holywood and malaywood staillo


Melayuwood campoq arabicwood staill


singging muslimah staillo ke ni?


chaineswood bolywood molywood staillo staill


kelihatan semacam singger lagu kasih ku seru


nampak macam singger lagu ayat-ayat cinta


inikah pasangan terbaik?


KCB (ketika cinta bergelojak) staill


KCB2 fesion al-tabarruj


staill al-ustati ( ada janggut ) in annual dinner 2010


Irama 60'an staillo la kot


macam menyanyikan lagu palastine je


JKB (gerak kerja berkumpulan) singing staill


Fasion in annual dinner: ala-ala pelakon " kasih ku seru " singkat sana sini


pemegang gelaran staillo milo


Islamic fasion skert la kot


Fasion mansura al-tahrir (you jin = pelakon korea)


group ros merah

Ros putih groupApa nak jadi, dan ape dah jadi dengan pelapis mahasiswa dimesir? Dulu, kalau orang sebut keluaran mesir, tak kira jurusan agama atau lepasan medic, semua respek, sebab pelajar jurusan agama dulu dan pelajar jurusan medic dulu, keluarannya begitu mantap, tip top. Mereka mengambil kesempatan keberadaan dimesir untuk bersama ulama' dan mengubah diri dari hidup kekosongan kepada hidup penuh berkah pada jalan islam. Mereka cepat matang, kerana mereka tahu, mereka adalah harapan bangsa untuk menegakkan kalimah tauhid dibumi malaysia dan dunia amnya.

Doktor keluaran mesir dulu hebat mengalahkan ustaz agama, tapi keluaran sekarang, kelabu asap. Sama juga ustaz ustazah, keluaran dahulu tip top, tapi keluaran sekarang, hampeh dot com yang banyak. Dah memang orang tak respek pada mana-mana jurusan keluaran mesir muta'akhir ni, out in servis untuk masyarakat. Bila agaknya nak ada macam syekh ali jum'ah, walaupun asalnya beliau mengambil jurusan akedemik, tetapi juga cemerlang dalam ilmu islam hingga jadi mufti. dan ramai lagi contoh-contoh lain. berfikir dan bertafakur

Tiada ulasan:

Catat Ulasan